siwyex Napisano 6 Grudnia 2006 Napisano 6 Grudnia 2006 Witam ! Dziś moje pytanie tyczy się spodni, gdyż nie wiem jakie wybrać ... Mam do przeznaczenia 50zł ! Mogą być nowe lub używane, ale mam jeden warunek : muszą być warte pieniędzy, które wydam ! Znalazłem coś takiego : http://allegro.pl/item146750685_dlugie_oci...zmxxxl_sza.html Proszę o jakieś podpowiedzi, linki itp.
Ralson Napisano 6 Grudnia 2006 Napisano 6 Grudnia 2006 1. Nie kupuj spodni bez szelek. Spodnie z szelkami są wygodniejsze, nie lecą z tyłka i nie wrzynają się guma w brzuch! 2. Podstawa to pampers! i to dobry! Kawałek gąbki obszytej materiałem nie jest najlepsze ale to już coś. Jazda z dobrym pampersem to sama przyjemność! Jest tylko jeden problem. Trudno znaleźć takie spodnie za 5o zł. ale może warto dozbierać? Albo Mikołaja poprosić?
Paviarotti Napisano 6 Grudnia 2006 Napisano 6 Grudnia 2006 Prawda! szelki przydatna rzecz. Bo nie tylko trzymają spodnie na swoim miejscu to także z tyłu zasłaniają i ocieplają spory kawałek pleców przez co tak nie wieje nawet jak się kurtka podwinie A co do pampersa to nieraz lepszym wyjściem jest wkładanie pod spód letnich spodenek rowerowych z pampersem. Bo np. potem można iść sobie pobiegać bez pampersa
anulkaa Napisano 25 Grudnia 2006 Napisano 25 Grudnia 2006 Tak jest! Allegro wcale do tanich nie nalezy. Od kiedy serwis zrobil sie pazerny i liczy sobie sporo kasy, to sprzedawcy aby nie tracic wliczaja to w cene towaru. Taki przyklad, moze niewielka roznica, ale jednak Ostatnio kupowałam zestaw SD7. nie bylo na allegro, kupilam w sklepie internetowym Formickiego. Ostatnio patrze i to samo na allegro ten sam czlowiek zyczy sobie 4 zl wiecej. To jest polowa kwoty wysylki. Tak wiec przegladanie sklepow internetowych rowniez trzeba zaliczyc...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.