deespo Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 witam poszukuje roweru dla początkującego, teren na jakim będzie używany to miasto czasem droga polna, kamienna. Zależy mi na tym by rower miał błotniki i bagażnik oraz żeby lekko chodził by mi się nim wygodnie jeździło to wtedy może mnie złapie bakcyl i będę użytkował go częściej i na dłuższe przejażdżki roweru szukam w przedziale cenowym od 1500-2000 to sklepów mam zamiar się wybrać i oglądnąć rowery jutro pod warunkiem że sklepy są u mnie otwarte rowerowe mój wzrost to 168 długości nogi to 74 z góry dziękuję za odp pozdrawiam
deespo Napisano 6 Kwietnia 2020 Autor Napisano 6 Kwietnia 2020 temat do zamknięcia sprzedawce w sklepie doradził mi krossa transs 4.0 z rama o rozmiarze s
Pablo59 Napisano 8 Kwietnia 2020 Napisano 8 Kwietnia 2020 No to trudno - teraz w ramach rozrywki możesz go sobie porównać pod względem sprzętowym np. z lazaro senatore V3 - rozmiar też 17"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.