BMXdoPieca Napisano 12 Lutego 2020 Napisano 12 Lutego 2020 Cześć, rodzice sprzedają stary rower brata w prawie idealnym stanie tylko do wymiany jest wkład suportu i mam za zadanie naprawę usterki. Rower dziecięcy z decathlonu, coś takiego: https://www.decathlon.pl/rower-mtb-rr-st-100-20-jr-id_8405033.html Czym odkręcić tą miskę?
Mod Team michuuu Napisano 12 Lutego 2020 Mod Team Napisano 12 Lutego 2020 Klucz hakowy albo młotek i przecinak. Po tym drugim zostaną ślady.
Lawstorant Napisano 12 Lutego 2020 Napisano 12 Lutego 2020 Do nakrętki potrzebny jest ci "klucz hakowy", miskę chyba odkręcisz jakimś płaskim ale nie widzę dokładnie.
BMXdoPieca Napisano 12 Lutego 2020 Autor Napisano 12 Lutego 2020 I tak wymieniam cały suport na taki z normalnymi miskami na wielowypust, więc nie szkoda ale zrobię jak trzeba. I tak jade z ojcem do marketu budowlanego to kupie przy okazji
seraph Napisano 12 Lutego 2020 Napisano 12 Lutego 2020 Jak do wyrzucenia to lepiej chyba piwo kupić. Młotek i przecinak, albo tępy śrubokręt zupełnie wystarczy. Do miski płaska 17stka, albo "żabka". No i oczywiście ściągacz do samej korby.
BMXdoPieca Napisano 12 Lutego 2020 Autor Napisano 12 Lutego 2020 Godzinę temu, seraph napisał: No i oczywiście ściągacz do samej korby. To oczywiście mam, już nie raz wymieniałem suport na kwadrat tylko w troche mniej archaicznej formie. Kupię ten klucz hakowy bo nóż widelec kiedyś się przyda
SoloTM Napisano 12 Lutego 2020 Napisano 12 Lutego 2020 4 godziny temu, Lawstorant napisał: miskę chyba odkręcisz jakimś płaskim lewa miska najczęściej klucz 17, kontrę to młotek i śrubokręt A na prawą miskę najlepszy francuz młotkowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.