Skocz do zawartości

[Jaki rower do 1500zł] Kross Black Edition 1

Kinsey

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 minuty temu, Kinsey napisał:

Witam chciałbym kupić rower do 1500zł lecz nie wiem jaki byłby dobry znalazłem Krossa Black Edition 1 lecz nie wiem jak będzie się sprawował może znacie jakiś rower lepszy za tą cenę 

TUTAJ LINK https://allegro.pl/oferta/rower-kross-black-edition-1-17-s-kola-26-7959306256?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare

Allegro jest pełne ofert lepszych niż ta , do 1500 znajdziesz roweru na kołach 27,5 bądź 29  już z kasetą i hamulcami hydraulicznymi Shimano , pytanie  jaki rozmiar?

Napisano
Teraz, Janu_sz napisał:

Serio ? Damki i to 15" ?

Może po prostu nie pomagaj na forum, jeśli masz takie przykłady sypać.

Widziałeś to kiedyś w akcji: SR Suntour M3030 ?

Po pierwsze roweru szuka kobieta , dlatego taki rower , co do rozmiaru to są dostępne różne ,ma kasetę nie wolnobieg a amortyzacja w tej cenie to i tak atrapa ,masz jakieś lepsze propozycje jeżeli chodzi o MTB oczywiście ,

Napisano

O żesz źle przeczytałem stąd takie propozycje , przepraszam , ale do 1500 możesz znaleźć lepiej , lepiej mieć kasetę i hamulce hydrauliczne niż amortyzator który i tak w tym przedziale cenowym nie jest najlepszy delikatnie mówiąc

Napisano
50 minut temu, polmaj napisał:

masz jakieś lepsze propozycje jeżeli chodzi o MTB oczywiście ,

Oczywiście, iść w 26" mimo wszystko, bo w tej cenie nic sensownego nie będzie z 29". Dlatego prosiłem o linki do 1500 zł na 29era przyzwoicie wg. Ciebie wyposażonego w cenie do 1500 zł - bo jeśli twierdzisz, że są takie to najzwyczajniej kłamiesz.

50 minut temu, polmaj napisał:

co do rozmiaru to są dostępne różne

NIE - w linkach są tylko dostępne 15" ( lub 19" - nie ma innych ), wystarczy żebyś troszkę lepiej ( niż rozpoznawał płeć ) poczytał ogłoszenia.

Napisano
Godzinę temu, Janu_sz napisał:

Oczywiście, iść w 26" mimo wszystko, bo w tej cenie nic sensownego nie będzie z 29". Dlatego prosiłem o linki do 1500 zł na 29era przyzwoicie wg. Ciebie wyposażonego w cenie do 1500 zł - bo jeśli twierdzisz, że są takie to najzwyczajniej kłamiesz.

NIE - w linkach są tylko dostępne 15" ( lub 19" - nie ma innych ), wystarczy żebyś troszkę lepiej ( niż rozpoznawał płeć ) poczytał ogłoszenia.

Masz allegro przejrzyj sobie a znajdziesz wiele pozycji  z hamulcami hydraulicznymi i kaseta , kwestia rozmiaru to druga sprawa nie wiemy nawet ile autor ma wzrostu , jak przejrzysz rozmiar 26 paradoksalnie nie jest lepiej ,powiedz mi gdzie użyłem słowa przyzwoicie , użyłem słowa lepiej no można lepiej w tej cenie tylko trzeba poszukać , jeżeli rozmiar 26 to szukałabym w przyzwoicie kiedyś wyposażonych używkach i za zaoszczedzone pieniadze zrobił przegląd i rower doposażył , może też iść do Decathlon i kupić rockridera 520 i będzie lepiej ,  nie pozdrawiam ,:)

Napisano
10 godzin temu, Kinsey napisał:

oba sa podobnie wyposazone , choc kross jest lzejszy o 1kg ,i mnie przekonuje bardziej jakoscia wykonania , ale bierz co ci sie podoba bardziej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...