Gremlin008 Napisano 28 Czerwca 2019 Napisano 28 Czerwca 2019 Witam Serdecznie Przyszedł czas żeby dać odpocząć mojemu dziesięcioletniemu Levelowi a2. Szukam czegoś nowego, czegoś bardziej trailowego jeżeli tak mogę to nazwać. Jeżeli chodzi o teren po jakim jeżdżę, to w tygodniu jest to głównie Wrocław i okolice, natomiast weekendy należą do wypadów po wszystkich pasmach górskich jakie możemy znaleźć na dolnym śląsku. Trasy zazwyczaj mieszane i trochę asfaltu i trochę lasów. Ilość zjazdów i podjazdów zazwyczaj też podobna. Czasami zdarzy się wypad na Single-tracki. Od jakiegoś czasu jestem głównie nastawiony na Dartmoora primala pro 27,5 z 2018. Jednak ostatnio pod uwagę wziąłem też Krossa dusta 2.0 z 2018 oraz Soila 1.0 ten sam rocznik. Moje pytanie jaki był by najlepszy wybór. Dartmoor jest dostepny w okolicach 5,5 tys, Dust 5 tys natomiast Soil około 6,5 tys. Czy macie może jednak jakieś inne propozycje ? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.