Skocz do zawartości

[1500 zł] MTB Cube

Mony7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, dorota57 napisał:

Używany i na kiepskim napędzie. Nie warto.

Dzięki za odpowiedź. 

Jakąś propozycja w tym przedziale cenowym z Twojej strony? 

Napisano
35 minut temu, dorota57 napisał:

Na pewno tak. Popatrz na osprzęt, tu już widać różnicę. W razie naprawy na gwarancji też nie ma problemu. Ten jest droższy: https://www.decathlon.pl/rower-mtb-st-540-275-id_8529702.html

Dzięki bardzo za propozycje. Co do osprzętu to jeżdżę rekreacyjnie więc nie jestem jakoś wielce obeznany w temacie. Jeżeli chodzi o droży model to jest już wyprzedany w wiekszych rozmiarach w tym kolorze a szkoda. Czy znalazła by się jeszcze jakaś alternatywa?

Wiem, że moje pytania mogą być irytujące ale szukam wsparcia ponieważ nie chciałbym zakupić całkowitego dna a nie jestem jakimś znawcą tematu.

Podrzucam jeszcze jedną ofertę:

https://allegro.pl/oferta/kross-hexagon-5-0-m-29-kielce-wielka-wyprzedaz-8239970521

Napisano

Te Krossy, Romety w tych pieniądzach to sh*t okropny, nie warty pakowania kasy w to.

Szukanie za 1500 zł 29er-a to nieporozumienie, poczciwego 26 nie znajdziesz za to.

Napisano
Teraz, Janu_sz napisał:

Masz ofertę na ST540 za 1799 zł po co kombinujesz ? Chyba,ze Ci 27,5 nie odpowiada...\Te Krossy, Romety w tych pieniądzach to sh*t okropny, nie warty pakowania kasy w to.

Szukanie za 1500 zł 29er-a to nieporozumienie, poczciwego 26 nie znajdziesz za to.

Rower ciekawy ale koło trochę małe no i w kolorystyce czarnej brak większych rozmiarów... zostało tylko S.

Jeżeli chodzi o kwotę i szukanie 29era to tak jak pisałem nie siedzę w tym i nie jestem znawcą tematu a jednak chciałbym coś kupić dobrego na tyle na ile mnie stać... stąd też wizyta na tym forum i szukanie porady u tych bardziej obytych w temacie.

Napisano

Cokolwiek z 29er jak kupisz za 1500 zł to bedziesz dokładał albo do amora, albo w napęd. Nowego dobrego 26" nie kupisz za to, a co dopiero 29. 

Używki widziałem Scotty, Treki w okolicach 2-2,5k zł i były jako takie ( HII, amor chociaż sprężyna to w miarę, hamulce od M4xx w górę ). Tylko to nie w środku sezonu, ale po lub przed i mozna wyrwać perełkę, tylko kwestia mieć kogoś kto doradzi i oglądnie.

Z nowych to naprawdę szkoda kupować coś za tą kwotę bo więcej nerwów w użytkowaniu niż radości z jazdy.

Oczywiście to moje zdanie, też po perypetiach i poszukiwaniach w 2017. 

Masz 1500 zł, chcesz coś dobrego ? Zapomnij w tej kasie. To tak jakbyś chciał z auta górny segment za cenę średniego.

Napisano
Teraz, Janu_sz napisał:

Masz 1500 zł, chcesz coś dobrego ? Zapomnij w tej kasie. To tak jakbyś chciał z auta górny segment za cenę średniego

Niestety, masz rację. Chce się pojeździć, trzeba zainwestować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...