Janu_sz Napisano 8 Maja 2019 Napisano 8 Maja 2019 Już Ci wyjaśniliśmy, że to nie kaseta Poza tym w tamtym wątku podobno zmieniasz na 9 lub 10, więc temat po cóż ?
Janu_sz Napisano 8 Maja 2019 Napisano 8 Maja 2019 Znalazłeś koło: "Znalazłem używane koło na OLX za 120 zł z kasetą. Co o tym myślicie? https://www.olx.pl/oferta/kolo-29-cali-kaseta-hamulec-tarczowy-CID767-IDz2PJA.html#ec7ff399a4" Szczerze, zmiana tam przerzutki to taka wymiana dla swojej satysfakcji. Nadal Ci zostanie wolnobieg i to z 7 przełożeniami.
Seyu Napisano 8 Maja 2019 Autor Napisano 8 Maja 2019 Już jest sprzedane Wolałbym mieć więcej przełożeń ale nie jeżdżę typowego XC. Moją pasją jest jazda na hopkach, pumptracku, dlatego wybrałem uniwersalny rower, którym mogę na spokojnie przejechać 50 km, a na następny dzień do lasu poskakać. W tym Treku bardzo podobała mi się geometria ramy.
dran2 Napisano 8 Maja 2019 Napisano 8 Maja 2019 Piasta na wolnobiegu nie wytrzyma żadnego skakania. Zaraz i tak będziesz szukał nowego koła.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.