drbaciorr Napisano 22 Kwietnia 2019 Napisano 22 Kwietnia 2019 Witam, zgłaszam się do was z prośbą o pomoc a mianowicie pare dni temu zakupiłem używany rower. Zamierzam w nim wymienić napędm gdyż nie pracuje on tak jak powinien i teraz.. Rower wyposażony jest w wolnobieg z napisem Slick shift system by DNP czy ktoś mógłby mi powiedzieć w jaki klucz bedzie mi niezbędny do odkręcenia tego dziadostwa ? Jeszcze jedna sprawa..odkręciłem tylne koło i mam problem z odkręceniem osi, strona bez wolnobiegu pieknie sie odkręciła natomiast nakrętka po stronie wolnobiegu ni cholery ani drgnie..może ja cos robie nie tak ? proszę o pomoc z góry dziękuje !
rzezniol Napisano 22 Kwietnia 2019 Napisano 22 Kwietnia 2019 Jedno zdjęcie warte tysiąca słów. Na sam koniec się okaże że potrzeba zwyczajny klucz jak do shimano. Pozdrawiam
Tatanka Napisano 22 Kwietnia 2019 Napisano 22 Kwietnia 2019 Czyli wygląda na standard https://www.google.com/search?q=Slick+shift+system&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLjtzmh-ThAhXtpIsKHecJAZMQ_AUIDigB&biw=1920&bih=944#imgrc=UYp-rF9SqJXZ4M:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.