Ledzian Napisano 8 Kwietnia 2019 Napisano 8 Kwietnia 2019 Szukam dla siebie roweru. Jazda po lesie, błocie, dużo piachu w okolicy. Czasem trzeba asfaltem podjechać. Obecnie mam Giant trekking z odkręconym wszystkim co zbędne, z zmienionymi oponami na trochę bardziej terenowe i dodanym amortyzatorem (jakiś prosty ale jest lepiej na kamieniach i korzeniach niż bez). W sumie wygodnie mi się jeździ ale ma dwie wady w terenie: rama jest wysoko = obawa po klejnoty (mam 170 cm wzrostu) i opony nie radzą sobie w piachu. Kasy mam 2000 i rower musi być nowy. Czytając w sieci to Rockrider 540 z Decathlona w tym budżecie daje rade. Może coś na 29 ale skrętne i z nisko poprowadzoną rurką ramy? Jakieś inne propozycje?
giagi Napisano 8 Kwietnia 2019 Napisano 8 Kwietnia 2019 Kup obcisłe spodenki to klejnoty pójdą mocno w górę przy 170cm wzrostu to w DC masz rozmiar M, ciężko będzie o nowy lepszy rower od RR540 w podanym budżecie ale ST540 będzie oki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.