mane Napisano 12 Listopada 2006 Napisano 12 Listopada 2006 Witam. Denerwuje mnie spadający łańcuch w nieodpowiednich momentach, więc postanowiłem kupić napinacz. Ale tu pojawia się pytanie - jaki? Posiadam suport Truvativ giga pipe dh, korbę z blatem 32z (tylko tego używam), brak przerzutki. Szukam napinacza mocowanego pod suport. Myslałem na początku o napinaczu Truvativ Boxguide, ale znalazłem informacje, ze obsługuje blaty 34-46z, więc raczej odpada. Czytałem też o Truvativ Shiftguide, i wyczytałem, że najlepiej działa z dwoma blatami i przerzutką, ale za to jest na 32z... no ale nie chcę dwóch blatów i przerzutki... Stąd pytanie czy Shiftguide da radę z jednym blatem? Ewentualnie proszę o propozycje napinaczy pod 32z mocowane pod suport (coś w rodzaju boxgiude, cena około 150zł). Pozdro
KuLa2030 Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 Napinacz NOPE Black Box- http://www.allegro.pl/item140758330_napina...1_zlotowki.html
mane Napisano 13 Listopada 2006 Autor Napisano 13 Listopada 2006 Zaraz po napisaniu tematu znalazłem stronkę pmsoho.com i od nich zamawiam Dzięki za odpowiedzi. Pozdro
Ufoludek Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 mane, mógłbyś napisać jak ci sie sprawuje napinacz, bo mam zamiar zamówić sobie taki sam
mane Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Napisano 4 Grudnia 2006 Napinacz sprawuje się dobrze. Jest dość głośny, ale mi to nie przeszkadza a wręcz nawet podoba mi sie ten dźwięk. Ogólnie jako napinacz spełnia swoją rolę Pozdro
Ufoludek Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 Dziex, zamówione W czwartek powinien być więc zamontuje i zobaczymy jak to będzie
Ogór Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 a wie ktos moze czy pm socho lub BOP NAK NAK bedzie dzialac po zamontowaniu na ISCG ?? dzieki za odp
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.