Skocz do zawartości

[Licznik] Sigma 14.16 problemy.

robertrobert1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Zakupiłem przewodową wersję Sigma 14.16. Zacząłem wprowadzać obwód koła i napotkałem na opcję wyboru koła. Jest już przypisany wybór koła czyli 24, 26, 27,5 , 28 i 29. Jednak owe obwody mnie nie satysfakcjonują albowiem inna jest  średnica przy oponie 1,25 a inna przy 2,25. Czy ktoś wie czy istnieje możliwość ręcznego wprowadzenia obwodu koła?

Napisano

Podeslalem instrukcje, bo jak wpisywalem to wpisalem od razu. Niestety nie pamietam jak to bylo, bo licznik mam ze 2 czy 3 lata.

Napisano

Mam go, ale w wersji przewodowej. Nie toleruje innych wersji....

Z innej beczki, jesli sie korzystalo z GPS i funkcji zliczania przewyzszen to tu mozna byc srodze rozczarowanym.

Tzn, zawsze jest mniej.

Napisano

A przepraszam, zle przeczytalem. Tak korzystam. W 80- max 90% dziala prawidlowo. Jak nie dziala prawidlowo, to pasek postepu zatrzymuje sie przed koncem i rozlacza. Nie wiem dlaczego. Ogolnie to raczej trzymam przy gorze smartfona i laduje bez przerw, ale z lekkim kilku sekundowym jakby zastanowieniem.

Napisano

Ogólnie rzecz biorąc, sigma nie ma, powiedzmy delikatnie, dopracowanego softu... ostatnio zrobiłem upgrade firmware w mojej rox 8 i jak wcześniej po NFC czytał aktywności w kilka sekund, teraz zajmuje mu to kilka minut... tak, że wraz z nowym firmware potrafią popsuć nawet to, co wcześniej działało... Może i u Was upgrade fitmware’u coś zmieni (oby nie na gorsze)

Napisano

Wieksze problemy mialem jak zmienilem telefon i wgralem aplikacje, okolo 1-1.5roku temu. Na starym chodzila ciut plynniej. Czy sie jakos roznily apki- nie wiem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...