Skocz do zawartości

[Rower spinningowy] Rower spinningowy do 1500

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Razem z rodzeństwem chcemy kupić bratu rower spinningowy. Chcemy wybrać coś z przedziału 1000-1500 zł. Macie jakieś propozycje? Raczej słabo znamy się w tym temacie :).

Pozdro

Napisano

Sprawdźcie ofertę Decathlonu. Wczoraj kupowałem rower treningowy i "przejechałem" się przy okazji na spinningowym. Było to model za 970zł, sprawiał wrażenie naprawdę fajnego sprzętu. Za trochę więcej jest wyższy model, ale czym dokładnie się różni, nie wiem.

Napisano
11 godzin temu, Incantion napisał:

Razem z rodzeństwem chcemy kupić bratu rower spinningowy. Chcemy wybrać coś z przedziału 1000-1500 zł. Macie jakieś propozycje? Raczej słabo znamy się w tym temacie :).

Nie wiem czy nie lepiej kupić za to karnety na zajęcia spinningowe. Praktyka pokazuje że trening w grupie jest bardziej efektywny i przyjemniejszy. W spiningu dobry prowadzący+ świetna muzyka jest więcej warta niż rowerek. Rower stacjonarny często staje się po 1 miesiącu świetnym zbieraczem kurzu i wieszakiem na ciuchy. 

Lepiej czasem wyjść na rower, a w ujową pogodę pójść na zajęcia ze spinningu. 

Napisano

Z wyjściem na spinning może być różnie, zależy od osoby. Zastanawiałem się nad spinningiem, jednak w moim przypadku gdy wracam do domu o 18 a wstaję po 5 rano średnio by się to kalkulowało. Kupiłem rower treningowy bo mogę sobie na niego wskoczyć w każdym momencie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...