Incantion Napisano 2 Grudnia 2018 Napisano 2 Grudnia 2018 Cześć, Razem z rodzeństwem chcemy kupić bratu rower spinningowy. Chcemy wybrać coś z przedziału 1000-1500 zł. Macie jakieś propozycje? Raczej słabo znamy się w tym temacie :). Pozdro
Gość Napisano 3 Grudnia 2018 Napisano 3 Grudnia 2018 Sprawdźcie ofertę Decathlonu. Wczoraj kupowałem rower treningowy i "przejechałem" się przy okazji na spinningowym. Było to model za 970zł, sprawiał wrażenie naprawdę fajnego sprzętu. Za trochę więcej jest wyższy model, ale czym dokładnie się różni, nie wiem.
woojj Napisano 3 Grudnia 2018 Napisano 3 Grudnia 2018 11 godzin temu, Incantion napisał: Razem z rodzeństwem chcemy kupić bratu rower spinningowy. Chcemy wybrać coś z przedziału 1000-1500 zł. Macie jakieś propozycje? Raczej słabo znamy się w tym temacie :). Nie wiem czy nie lepiej kupić za to karnety na zajęcia spinningowe. Praktyka pokazuje że trening w grupie jest bardziej efektywny i przyjemniejszy. W spiningu dobry prowadzący+ świetna muzyka jest więcej warta niż rowerek. Rower stacjonarny często staje się po 1 miesiącu świetnym zbieraczem kurzu i wieszakiem na ciuchy. Lepiej czasem wyjść na rower, a w ujową pogodę pójść na zajęcia ze spinningu.
Gość Napisano 3 Grudnia 2018 Napisano 3 Grudnia 2018 Z wyjściem na spinning może być różnie, zależy od osoby. Zastanawiałem się nad spinningiem, jednak w moim przypadku gdy wracam do domu o 18 a wstaję po 5 rano średnio by się to kalkulowało. Kupiłem rower treningowy bo mogę sobie na niego wskoczyć w każdym momencie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.