Gość Napisano 1 Grudnia 2018 Napisano 1 Grudnia 2018 Cześć! Niedawno zrobiłem single speeda z swojego ''przerzutkowego''' MTB. Posiadam kasetę Siemano HG41 grupy Acera 11-28T i chciałbym wywalić niepotrzebne koronki i zostawić jedną- to już robiłem na starej kasecie tylko nie wiem jak wygląda sytuacja z podkładkami. Wie ktoś jak je ustawić aby łańcuch był w prostej lini? Może jakiś schemat? Pozdrower!
Tatanka Napisano 1 Grudnia 2018 Napisano 1 Grudnia 2018 https://porady.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,wazne-5-mm-ustawienie-linii-lancucha:1 Wzór do obliczenia jest widoczny po kliknięciu na drugie zdjęcie u góry
Janu_sz Napisano 2 Grudnia 2018 Napisano 2 Grudnia 2018 Cześć. Możesz naprowadzić ? Chętnie poczytam o tym, tylko nie wiem o jakim zdjęciu mówisz.
Tatanka Napisano 2 Grudnia 2018 Napisano 2 Grudnia 2018 Drugie zdjecię od lewej przedstawiajace tylne widełki.
Janu_sz Napisano 2 Grudnia 2018 Napisano 2 Grudnia 2018 Dzięki, tak olbrzymie te linie, że nie zauważyłem na tablecie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.