Skocz do zawartości

[torba] na ramę z miejscem na telefon

epon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z wyglądu mam identyczną ale kosztowała o wiel mniej. Ale mój telefon ma wymiary 

147.00 x 73.00 x 13.00 mm

Ogólnie to juz druga moja taka torba, ale też lekko się przeciera od strony kierownicy, ale na 2- 3 lata mozę styknie, apotem sie wymieni. Nie pamietam dokładnie ale moja nie kosztowała chyba więcej niż 30 zł.

• Mod Team
Napisano

Taką samą dostałem kiedyś w prezencie. Niestety nie sprawdziła się bo zajmuje za dużo miejsca w przestrzeni pomiędzy kierownicą a siodełkiem. Przy zsiadaniu torba i moje krocze były w konflikcie.

Sprawdza się na damskiej ramie żony.

Napisano
Napisano

11 godzin temu, epon napisał:

Mam taką samą.  Sprawdza się,  pojemna. Bez problemu wejdą jeszcze tam okularki jakieś batoniki i inne drobne przedmioty.  Nie ma większego problemu przy schodzeniu z roweru. 

Napisano

Aktualnie mam coś takiego https://www.centrumrowerowe.pl/pokrowiec-topeak-smartphone-drybag-pd8094/ Jest fajne ale chce właśnie raz na jakiś czas na dłuższą trasę wrzucić dodatkową torbę żeby nie brać plecaka (zawsze jakiś dodatkowy żel czy baton będzie gdzie upchnąć). W każdym razie trochę to moje upośledziłem i pozbawiłem wodoszczelności poprzez zrobienie kilku otworów, ale inaczej telefon łapał taką temperaturę w upały że bałem się że się roztopi :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Podłączę się. Rozleciała mi się torba podsiodłowa akurat, gdy szukałem jakiegoś uchwytu na telefon. Pytanie czy taka torba z alle wytrzyma codzienne wożenie cięższych rzeczy, jak zestaw kluczy, dętka, kamizelka? Na zdjęciach wygląda to mało stabilnie... Czy takie z aukcji powyżej faktycznie są solidniejsze od tych "tanich", przed którymi straszą w tej samej aukcji? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...