Qwertii_eNBi Napisano 5 Czerwca 2018 Napisano 5 Czerwca 2018 Witam, jestem posiadaczem przerzutki Altusa. Łańcuch jest dość luźny i podczas jazdy w lesie strasznie lata na boki i nawet potrafi uderzyć w szprychy. Co polecacie zrobić w takiej sytuacji. Myślałem nad inwestycją z przerzutkę Zee lecz nie mam totalnego pojęcia czy to będzie ze sobą współgrać. Pozdrawiam. Dodam, że posiadam wolnobieg nie kasetę.
Gość Napisano 5 Czerwca 2018 Napisano 5 Czerwca 2018 Teraz, Qwertii_eNBi napisał: Myślałem nad inwestycją z przerzutkę Zee lecz nie mam totalnego pojęcia czy to będzie ze sobą współgrać. Ile masz rzędów teraz? Jak dotykasz ręką przerzutki to jest sztywna czy lata na wszystkie strony?
Qwertii_eNBi Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Napisano 5 Czerwca 2018 8 i jest w miarę sztywna jeśli chodzi o boki lecz słabo naciąga łańcuch.
Mod Team Puklus Napisano 5 Czerwca 2018 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2018 No nie ma czego za bardzo wymagać od altusa panowie ... Ale można mu sprężyny ponaciągać jak trzeba
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.