Skocz do zawartości

[filmik] Bnff Outro

Smutny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hahahaha

Normalnie padłem ze śmiechu, łep mnie boli.

A czym wy sie zajmujecie jazdą na rowerze czy chlaniem?? :030: :030: :030:

Bo nie rozumie :eek:

Ale faza ja nie moge <hahaha>

Napisano

Heh 1 filmik i bardzo Pozytywnie się oglądało , wszystko fajnie skonstrułowane i muzyka super dobrana :033:

Heh Super było ,,after bike " i ten moment na początku gdy rower sam leciał :033:

Napisano

Keipska jakość, ze scenariuszem też średnio, jedyne co można uznać za dobre to lot samotnego bike.

P.S. Freezer (czy jak to się pisze) nie jest wódką, więc nie mówcie o popijaniu wódki wódką, poza tym w cale tak dużo tego nie pociągnął, żeby go wielkim kozakiem nazywać.

Napisano

Ehh takie czepianie się czego Ty wymagasz od kogoś kto nie ma o tym pojęcia że będzie to jak ,,TITANIC" mnie się własnie w tym filmie podoba ta prostota .

joł

Napisano

fajny filmik jak na początek faktycznie ciekawy był ten lot roweru (łądnie równo poleciał w przeciwieństwie do właściciela :) ) no poza godzinami to każdy robi to co lubi (jak się nie ma co się lubi to się pije co się ma)

Napisano

Co wy gadacie o ładnym locie roweru...

My wczoraj swoje z 2 metrówych speedjumpów na odległsoć 3 m puszczaliśmy i ładnie latałay wraz z lądowaniem:D

Ażpogiołem klamke bo wjechałechał w koelge:D

Napisano

Keipska jakość,

chcesz moze jakosc DV ? (: tylko nie wiem komu sie bedzie sciagac bo to wyjdzie sporo mb (: czy nawet gb (:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...