Skocz do zawartości

[coś z zupełnie innej beczki] Black Rider

lycked

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć :)

Chciałbym wam pokazać dosyć nietypowy film z nietypowym rowerem :wink:

Opinie i komentarze mile widziane.

P.S. Nowa część jest już w trakcie montażu.

Napisano

@Mody: Na jednym kole raczej sie nie da, ale teraz cwicze drifty :lol:

@baksik22: Możliwe, że spadają, ale to chyba w tych scenach gdzie na 1x1 jeździłem :D

Tak swoją drogą to te plastikowe pedały też są daremne ;)

Napisano

Konstrukcja własna :D

No prawie... skorzystałem z pomocy spawacza i taty, bo to jednak troche cięższa robota niż złożenie zwykłego roweru :)

Wzorowałem się na zdjęciach znalezionych w Internecie (dałbym linka ale jeszcze mnie posądzą o reklamowanie;) )

Jeździ się na tym całkiem fajnie, zawsze to jakaś odmiana od mtb. Teraz tylko musze zainwestować w jakiś bardziej profesjonalny osprzęt :P

Tu się możecie przyjrzeć dokładniej konstrukcji :)

wersja3_4_8306f.jpg

blek112_b3b69.jpg

Napisano

stoppie powiadasz :) Niestety nie, poza tym nie mam nawet hamulca z przodu. Ale przez zimę się tym zajmę, myślę nawet nad tarczówkami. Jak robić to porządnie od razu :D

Tak będąc przy nietypowych rowerach to myślałem nad zrobieniem czegoś takeigo spincycle

Fajna zabawa musi być tylko kawałek placu równego w miarę by się przydał :)

Napisano

@Mody: Nie ma sprawy, możesz kiedyś wpaść :wink:

Tylko zaznaczam, że to wcale nie jest takie proste :( Ja potrzebowałem dobrych kilku godzin, żeby w miarę opanować jazdę, a najgorzej było ze skręcaniem (i do tego brakeless :lol: )

A ciekawy niewątpliwie jest. Ludzie bardzo różnie reagują, widząc mnie na nim :wink:

Napisano

W sumie to nie mam do Ciebie ,az tak dalego :D Ale nie bede Ci sie zwalac na glowe ,bo szka Twojego czasu. A mozliwe ,ze kiedys spotkamy sie na trasie to mozemy wtedy pomyslec :(

Napisano

Spoko spoko :wink:

W tym roku chyba juz koniec z jezdzeniem. Chociaz w sumie ciekawe jakby sie spisywal w warunkach zimowych :D . Z drugiej strony, z jedna tylko v-ka lepiej nie ryzykowac :D

Czas powrocic do mtb na jakis czas :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...