sigviper_ Napisano 6 Kwietnia 2018 Napisano 6 Kwietnia 2018 Cześć W wyniku pomyłki sklepu internetowego bikestacja.pl otrzymałem kasetę 13-26t zamiast zamówiinej 11-30t. Mój rower to Kellys Saphyx, czyli cross 28". Obecnie mam kasetę 13-30t właśnie a nie wyobrażam sobie reklamacji w bikestacji, nie chcę tych ludzi znać (pierwsze i ostatnie zamówienie, zero kontaktu). Czy taka zmiana jest możliwa i czym może zaowocować? Znaczy ja wiem że będzie płynniejsze przejście między biegami ale nie wiem czy to nie będzie jakaś tragedia. Jeżdżę wyłącznie po mieście, ale liczne wiadukty. Łańcuch będę wymieniał oczywiście. Napiszcie czy przeboleć i spróbować pojeździć na tym 13-26 czy sprzedać nieużywaną za półdarmo i przeboleć stratę tej kasy a kupić taką jak trzeba? Mam na co wydawać pieniądze :/
Roballinho Napisano 6 Kwietnia 2018 Napisano 6 Kwietnia 2018 Reklamuj, mają ci wysłać to, co zamówiłeś. Trochę to pewnie potrwa, ale ja bym nie odpuszczał. Też się z nimi użerałem, ale ostatecznie stanęło na moim, chociaż nie byłem pewien jak się cała akcja skończy, bo zapomnieli do zamówienia włożyć jeden zacisk hamulcowy, za który zapłaciłem w przedpłacie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.