Baldini75 Napisano 22 Stycznia 2018 Napisano 22 Stycznia 2018 Witam. Planuję rodzinny wypad tygodniowy do Szklarskiej Poręby. Połączenie chodzenia z jazdą na rowerze. Czy znacie może jakieś namiary na kwatery, gdzie można przyjechać autem z rowerami i bez stresu u właścicieli przechowywać rowery? Pozdrawiam.
SevekS Napisano 22 Stycznia 2018 Napisano 22 Stycznia 2018 W Szklarskiej Porębie nie mam pojęcia, ale jakbyś kiedyś jechał/a do Karpacza to polecam hotel Belweder. Bardzo miła obsługa i pyszne jedzenie, obok stok narciarski, dużo tras do jazdy i marszu, rower też u nich zawszę przechowywałem bez spinki
kolarzjedrek Napisano 22 Stycznia 2018 Napisano 22 Stycznia 2018 W Szklarskiej polecam pensjonat Trans miła obsługa z rowerami nie ma problemu 300 m od stoku.
Baldini75 Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Napisano 23 Stycznia 2018 Dzięki, przejrzę ofertę i czekam na więcej
Baldini75 Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Napisano 24 Stycznia 2018 Pensjonat Trans odpada. Oferta ciekawa, ale niestety cena zbija z nóg. Szukam dalej.
Baldini75 Napisano 30 Stycznia 2018 Autor Napisano 30 Stycznia 2018 Z powodu bardzo małego odzewu temat zamykam. Dzięki tym, którzy odpowiedzieli. Ale podsumowując, może by tak zrobić dział zbiorczy, z bankiem kwater. Myślę, że uzbierało by się trochę postów Pozdro dla wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.