Warenhari Napisano 29 Grudnia 2017 Napisano 29 Grudnia 2017 Szukam rowerów dla siebie i drugiej połówki. Przeznaczenie: jazda wycieczkowa, drogi polne i leśne, teren lekko trudy + dojazdy asfaltem w interesujące miejsca Preferencje: niska waga, sztywna rama bez amortyzatorów, prosta i niezbyt szeroka kierownica, opony terenowe lub pośrednie, solidny niekłopotliwy osprzęt Rozmiary: dla Pani XS(47) lub S(50), dla mnie SM(52) lub ML(54) w/g tego co udało nam się przymierzyć w sklepach na podobnych modelach Interesowałem się Speeder-ami Merida, ale jestem otwarty na inne opcje. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
hulk14 Napisano 29 Grudnia 2017 Napisano 29 Grudnia 2017 Rowerów Meridy Speeder pod względem osprzętu będzie raczej ciężko pobić. Nie wiem na ile szybko chcesz kupić rowery, ale na wiosnę powinny być organizowane ogólnodostępne testy rowerów Meridy, i wówczas móglibyście sprawdzić organoleptycznie na ile Wam one pasują. Z innych: Giant Fastroad Cannondale Quick Disc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.