dudi175 Napisano 4 Listopada 2017 Napisano 4 Listopada 2017 Witam. Zastanawiam się nad kupnem trenażera Tacx Blue Matic. Czy ktoś posiada może taki i podzielił by się opinią jak się sprawuje? Posiadam rower Giant Escape 2 i nie wiem czy do niego będzie dobry taki trenaże, czy koło nie jest za małe.
Piter233 Napisano 4 Listopada 2017 Napisano 4 Listopada 2017 Kołem się nie przejmuj, masz regulację. Co do trenażera to jest strasznie plastikowy, manetka to tragedia. W podobnej cenie masz zestaw elite novo force - w komplecie masz podstawkę pod przednie koło i matę, a obie rzeczy się przydadzą.
konik1977 Napisano 5 Listopada 2017 Napisano 5 Listopada 2017 Podepnę się pod temat, teraz można za 400zł kupić taki "TRENAŻER SUPERCHRONO FORCE 1090 W ELITE" nigdy nie jeździłem na trenażerach więc na pierwszy raz nie chcę inwestować, aby się nie okazało, że będzie więcej stał ten z oponą powinien wyjść około 470-500zł ale czy nie jest on za "plastikowy" ważę około 105km oraz co najważniejsze GŁOŚNOŚĆ pewnie będę go używał często w pokoju w czasie gdy kobieta ogląda swoje seriale (nie mam możliwości gdzie indziej) a to najlepszy czas na to, czy nie wywali mnie z tym z domu ? Hałas jest porównywalny z czym?
tadeuszwlodarczyk Napisano 5 Listopada 2017 Napisano 5 Listopada 2017 Do 30kmh słyszysz napęd roweru, potem wycie trenażera. Jest solidny, trzymał mnie, gdy pod setką byłem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Piter233 Napisano 5 Listopada 2017 Napisano 5 Listopada 2017 pewnie będę go używał często w pokoju w czasie gdy kobieta ogląda swoje seriale (nie mam możliwości gdzie indziej) a to najlepszy czas na to, czy nie wywali mnie z tym z domu Wywali. Nie jest strasznie głośno, ale jak ma tego słuchać przez godzinę to cię wywali. Zastanów się też nad trenażerem rolkowym.
tadeuszwlodarczyk Napisano 5 Listopada 2017 Napisano 5 Listopada 2017 Rolki to najgłośniejsza opcja.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.