Skocz do zawartości

[1500-1800] MTB/stunt

Kakaooowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję roweru głównie do stuntu. Tzn lubię czasami pojeździć na kole, i chciałbym nauczyć się czegoś nowego ale na moim obecnym rowerze jest to niemożliwe. Rowerem też dojeżdzam do szkoły, pracy itp więc żeby nie był "za niski"? Tzn żebym się nie garbił jak na bmxie. Z góry dzięki za pomoc.

Napisano

No to raczej wybierasz zły rower. Rowery do dirtu/ streetu/ stuntu nie bardzo się nadają do jazdy na dłuższy dystans.

Napisano

No to raczej wybierasz zły rower. Rowery do dirtu/ streetu/ stuntu nie bardzo się nadają do jazdy na dłuższy dystans.

Mowa tutaj o dystansie około 2-3km, a nie maratonach. Chodzi o to że rowerem chce też sobie pojechać do szkoły i pracy z dość ciężkim plecakiem. Jak jechałem na bmxie (był na mnie za mały bo był brata), to ciężko się jechało, dlatego chce coś większego. Dodam że mam 181cm i ok. 75kg

@UP

Mój rower to jakiś marketowy"full". Jest do wymiany i nie ma mowy o odświeżaniu go.

Napisano

Dobra zdecydowałem się na jakiegoś dirta. Jak przeglądałem jakieś oferty to jedne były bez przełożenia a inne z, mi zależy żeby jakieś przełożenie było. Cena tak jak w temacie, mogą być używane. Ktoś jest w stanie coś zaproponować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...