Imar Napisano 30 Sierpnia 2017 Napisano 30 Sierpnia 2017 Cześć. Zakupiłem nowy stojak serwisowy Bike Hand YC-100BH. Brakuje mi możliwości zablokowania kierownicy. Czy ktoś korzysta z takiej blokady jak w tym stojaku? http://allegro.pl/serwisowy-stojak-rowerowy-na-rower-30kg-i6898881479.html Gdzie coś takiego mogę dostać, przeszukałem internety i nigdzie nie mogę czegoś takiego znaleźć. Jest jeszcze uchwyt typu Park Tool HBH-2. Ewentualnie podobna blokada producenta Velomann. Pytanie co lepiej się sprawdza w praktyce.
dran2 Napisano 30 Sierpnia 2017 Napisano 30 Sierpnia 2017 Gdzie coś takiego mogę dostać Możesz zrobić z kija od szczotki. To patyk i dwie pętelki.
siimon Napisano 30 Sierpnia 2017 Napisano 30 Sierpnia 2017 Czy ktoś korzysta z takiej blokady jak w tym stojaku? Tak, ja korzystam za każdym razem. Bardzo przydatna rzecz, ten z zestawu ma regulowaną długość i regulowane gumowe pętelki na końcach.
Imar Napisano 30 Sierpnia 2017 Autor Napisano 30 Sierpnia 2017 Podstawowe pytanie. Gdzie dostanę taką blokadę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.