Forsakenn Napisano 24 Lipca 2017 Napisano 24 Lipca 2017 Cześć,Wczoraj napisałem post o wyborze dwóch rowerów, po czym zacząłem się zastanawiać czy nie lepiej kupić hardtaila, i padło właśnie na niego. Teraz szukam roweru hartail do enduro tak do 3000 zł, na razie mam na oku droższy ( http://katalog.bikeboard.pl/produkt,2015,rowery,19850 ) i szukam jego wersji 2014 w sklepach, może będzie tańsza. A teraz do was pytania. Czy ten rower będzie dawał rade pod górę? Czy można nim poskakać? Rozpisałem się bardzo a w wątku chodziło o to byście wy polecili mi jakiś rower taki jak w temacie. Może być trochę droższy ale bez przesady . A więc polecicie?Z góry dzięki za odpowiedzi!!!!
Colonel Napisano 24 Lipca 2017 Napisano 24 Lipca 2017 Powiem tak rower rama spoko, a reszta cieńka jak doopa węża. Ile masz wzrostu ? Bo jakbyś był zainteresowany to mam w podobnej kasie do sprzedania praktycznie nowy na Djambo. Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.