Skocz do zawartości

[Koszulka] do 100 zl

Prixo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

Chciałbym kupić koszulkę rowerowa do 100zł.

Wybór jest ogromny, jednak może wasze doświadczenie pozwala doradzić mi producenta z stosunkowo dobra jakością w takiej cenie.

Z góry dzięki, pozdrawiam

Napisano

Szczerze mówiąc za 100zł z mojego doświadczenia nie ma cudnych koszulek. 

Za 100zł możesz mieć ze 3-5 fajnych używek z allegro, tylko trochę poszukać, patrzec na koszulki z pełnym zamkiem, patrzeć po cenach danego producenta (to nie jest jedyny wyznacznik ofc, ale u mnie sie sprawdziło). Mam kilka koszulek(jakieś 6) w tym polskiego accenta( krótki zamek, do tego lamówka do niego jest ostra i można sobie coś zarysować, ale materiał w miarę ok, nie lubię w tej koszulce jeździć), polskiego Questa(meszkuje się materiał, kicha) i dwie koszulki jakieś tam made in italy, za te dwie dałem mniej niż za jednego accenta, a są świetnie wykonanie i praktycznie nie do zajechania.

Przejście się do sklepu z używaną odzieżą jest niegłupie, bo o ile normalne koszulki często tam masz jakieś zjechane, to sportowe wyglądają dobrze, moja mama wyczaiła tak dla mnie za jakieś grosze antywiatrówkę z oryginalnym windstopperem, nie wiem czy 300zł by chwyciło jakbym miał normalnie taką kupić, a tak to nie wiem czy 30zł dała.

O ile z używanymi spodenkami jest gorzej i praktycznie każde się po czasie zjeżdżają, a kupowanie przez net to loteria, bo nie wiesz jak bardzo ubita jest już wkładka(jeżeli jest żelowa i nie widać zużycia na materiale to pewnie jeszcze pożyje, w przypadku gąbki nie wiadomo), to dobrej jakości koszulka  jak nie jest uszkodzona mechaniczni będzie żyła dłuuuuugo, co najwyżej będzie miała farbę na uchwycie zamka obrobioną.

Napisano

Cieżko o coś dobrego za 100 zł, pozostaje Decathlon, ale tam też koło 120 zł. Wiele osób chwali BCM Nowatex (Vezuvio) i wybór mają spory lecz wypada podnieść budżet. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...