Matzel Napisano 10 Lipca 2017 Napisano 10 Lipca 2017 Witam, Chciałbym kupić czujnik z tematu. Problem w tym, że w każdym sklepie ilość wypisanych kompatybilnych modeli mocno się różni od siebie Dystrybutor nie odpowiada od miesięcy. Sklep nie jest w stanie udzielić jednoznacznej odpowiedzi. Mam trenażer elite qubo fluid i czy ktoś również taki ma wraz z czujnikiem Misuro B+? Pytanie drugie, jest jakaś darmowa apka na androida do odbioru pomiaru?
szymony Napisano 10 Lipca 2017 Napisano 10 Lipca 2017 MyETraning, ale na darmowej wersji raczej nie pokrecisz. Dobra wiadomość jest taka, że bulisz cztery dychy na rok.
Matzel Napisano 11 Lipca 2017 Autor Napisano 11 Lipca 2017 Dzięki, przy okazji (Twojej odpowiedzi) chyba znalazłem odpowiedzieć na swoje pytanie http://configuro.elite-it.com/en/result/391/trainer/368
szymony Napisano 11 Lipca 2017 Napisano 11 Lipca 2017 Taka drobna sugestia. Jeśli będziesz konfigurował po ANT+ to koniecznie wyłącz BT. Nigdzie o tym nie piszą, ale znam kilka przypadków, gdzie przy działającym BT czujnik po ANT+ nie zostaje wykryty.
kasia03 Napisano 2 Sierpnia 2017 Napisano 2 Sierpnia 2017 a możesz coś więcej o tym napisać? Mam czujnik Misuro B+ w trenażerze i żadnym sposobem nie mogę go sparować z Zegarkiem Garmin Forerunner 920 xt. Zegarek nie wykrywa czujnika.
szymony Napisano 2 Sierpnia 2017 Napisano 2 Sierpnia 2017 Nie znam tego zegarka. Z tego co wyczytałem, to ma możliwość wyświetlania powiadomień z tel. zakładam że przez BT. Jeśli tak, to trzeba BT w nim wyłączyć, a później parować czujniki pod Ant+ . Czujnik też trzeba uaktywnić przed tą operacją (podkręcić trenażerem) .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.