Skocz do zawartości

[trenażer] Czujnik kadencji i prędkości Misuro B+ ELITE

Matzel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Chciałbym kupić czujnik z tematu.

Problem w tym, że w każdym sklepie ilość wypisanych kompatybilnych modeli mocno się różni od siebie :) Dystrybutor nie odpowiada od miesięcy. Sklep nie jest w stanie udzielić jednoznacznej odpowiedzi.

Mam trenażer elite qubo fluid i czy ktoś również taki ma wraz z czujnikiem Misuro B+?

Pytanie drugie, jest jakaś darmowa apka na androida do odbioru pomiaru?

Napisano

Taka drobna sugestia. Jeśli będziesz konfigurował po ANT+ to koniecznie wyłącz BT. Nigdzie o tym nie piszą, ale znam kilka przypadków, gdzie przy działającym BT czujnik po ANT+ nie zostaje wykryty.

• 4 tygodnie później...
Napisano

a możesz coś więcej o tym napisać? Mam czujnik Misuro B+ w trenażerze i żadnym sposobem nie mogę go sparować z Zegarkiem Garmin Forerunner 920 xt. Zegarek nie wykrywa czujnika.

Napisano

Nie znam tego zegarka. Z tego co wyczytałem, to ma możliwość wyświetlania powiadomień z tel. zakładam że przez BT. Jeśli tak, to trzeba BT w nim wyłączyć, a później parować czujniki pod Ant+ . Czujnik też trzeba uaktywnić przed tą operacją (podkręcić trenażerem) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...