Skocz do zawartości

[Sklep z butami SPD] Warszawa ?

Luqu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich

Przeglądałem forum ale nic konkretnego nie znalazłem. 

Gdzie w Warszawie lub bliskich okolicach znajdę sklep gdzie bezie można przymierzyć kilka modeli butów SPD ? Chodzi o raczej podstawowe modele ale żeby był wybór większy niz 2 sztuki i jakaś normalna rozmiarówka ? 

W ogóle czy ktoś może  poradzić gdzie pojechać żeby mozna było z kimś życzliwym pogadać o tym jakie pedały SPD itd.

Pozdrawiam 

Napisano

Józefów, Auto Kowalczyk: chłopaki naprawdę się znają i doradzą z doświadczenia a nie używając marketingowego bełkotu. Sam jestem stałym klientem od kilku lat.

Falenica/ Michalin, ulica Michalinki: malutki sklepik w garażu, ale sprzętu napakowane tyle że oczy na wierzch wychodzą. Uchodzą za najlepszy serwis szosowy w całej okolicy, na kilku fotkach widziałem całkiem sporo kartonów z butami.

Jak będziesz chciał to podam Ci dokładniejsze namiary.

Napisano

Dzięki za szybką odpowiedź. Postaram sie odwiedzic te dwa miejsca tylko musze znaleźć  odpowiedni czas bo mieszkam na kabatach i wyprawa w te okolice w godzinach popołudniowych to  droga przez mękę (oczywiście mówie o samochodzie). A tak poza tematem to Otwock, Falenica i okolice  to piękne miejsce do życia dla fana rowerów zawsze jak tam bywam zazdroszczę klimatu i naturalnej zieleni 

Napisano

A tak poza tematem to Otwock, Falenica i okolice  to piękne miejsce do życia dla fana rowerów zawsze jak tam bywam zazdroszczę klimatu i naturalnej zieleni 

Zgadza się, mieszkam na osiedlu, wyjeżdżam, 15 minut asfaltem dla rozgrzewki i już wskakuje na ulubione trasy: Świder, Górna lotnika, Mienia itd 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...