Misiekkox Napisano 3 Czerwca 2017 Napisano 3 Czerwca 2017 Witam, mam w swoim rowerze manetke tylnia indeksowana do korby na 7, natomiast sama korbe mam 9 i przerzutke tez na 9. Tak juz bylo gdy kupilem rower. Czy jak wymienie korbe na 7 i dodam dystans, czy jest mozliwosc wyregulowania przerzutki aby obsluzyla taka korbe? Pozdrawiam
Sobek82 Napisano 3 Czerwca 2017 Napisano 3 Czerwca 2017 Korba jest z przodu, na tyle masz kasetę, wymień manetkę na 9s i po sprawie Pozdrower
Misiekkox Napisano 3 Czerwca 2017 Autor Napisano 3 Czerwca 2017 Sorki, zle napisalem, oczywiscie chodzilo mi o kasete, problem jest taki ze rower ma z 40 lat i manetki na ramie. Niestety nie ma juz takich manetek, ktore maja 9 indeksów z tylu. Sa tylko z 7 a nie wiem jak beda dzialac nieindeksowane, ktore tez ciezko jest znalezc w dobrym stanie w przystepnej cenie. Isnieje tez mozliwosc zamontowania klamkomanetek, ale te wykraczaja troche poza moj budżet. Wiec tak sie zastanawiam nad kaseta 7 i ewentualnie przerzutke 7, ale jezeli da sie wyregulowac ta co jest to byloby mega
Ychu Napisano 3 Czerwca 2017 Napisano 3 Czerwca 2017 Przerzutka na 9 ogarnia 7 rzędów normalnie. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Misiekkox Napisano 3 Czerwca 2017 Autor Napisano 3 Czerwca 2017 Kozak. W takim razie dzieki i to wszystko co chcialem wiedzieć
xkedi Napisano 3 Czerwca 2017 Napisano 3 Czerwca 2017 czy ja wiem czy to takie drogie? manetka 9s prawa nawet alivio to koszt 40zl używana, mogę ci podesłać link. jak chcesz to ci klamkomanetki stef 65 3x9 sprzedam. powinniśmy się dogadać co do ceny
Ychu Napisano 3 Czerwca 2017 Napisano 3 Czerwca 2017 Przecież autor chciał manetki na ramę a nie na kierownicę. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.