Baldus Napisano 25 Maja 2017 Napisano 25 Maja 2017 Witajcie, Mój problem polega na śrubach do regulacji przerzutki przedniej (L, H) mianowicie mam zjechane główki, i nie jestem w stanie ich w żaden sposób odkręcić o ile jakoś mi się to uda, będą mi potrzebne nowe stad też pytanie czy znacie rozmiar tych śrub żeby je gdzieś zakupić
Mod Team safian Napisano 25 Maja 2017 Mod Team Napisano 25 Maja 2017 Techdocsy Shimano: http://si.shimano.com Znajdź tam swoją przerzutkę, pobierz rysunek techniczny i tam będzie wszystko podane.
Gość Napisano 26 Maja 2017 Napisano 26 Maja 2017 Prawdopodobnie będzie to M4. Zamiast zwykłych śrub, kup sobie wkręty dociskowe ( znane jako robaki) i będziesz regulował imbusem.
Baldus Napisano 26 Maja 2017 Autor Napisano 26 Maja 2017 Dzięki za odpowiedz. I za link do strony faktycznie można było tam to znaleźć oraz jest to faktycznie M4, w międzyczasie udało mi się ja wykręcić także pozostaje tylko zakup nowych srub regulacja i z powrotem w trasę dzięki serdeczne za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.