dzjal Napisano 21 Maja 2017 Napisano 21 Maja 2017 Witajcie! Wiem wiem, full o rekreacyjnej geometrii - brzmi to śmiesznie, ale czegoś takiego szukam. Jakby ktoś wcześniej powiedział mi żebym kupił rower tego typu to bym go wyśmiał. Ja niejeżdżący w górach - po co mi full? Ja nie chcę, ale kręgosłup powiedział mi, że chce... Jeżdżę dużo po korzeniach, kamieniach, ale bez skoków itp. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu jeżeli chodzi o zawieszenie? Napęd to sprawa drugoplanowa, tak mi się przynajmniej wydaje...
maczet190399 Napisano 24 Maja 2017 Napisano 24 Maja 2017 Za taka kwotę to słabo będzie z FS. NIe jest powiedziane, ze lekarstwem na ból pleców będzie taki typ roweru. Moje plecy równiez mnie bolały na HT, FS i Szosie. Dpiero jak pochodziłem na basen to temat bolących pleców się rozwiązał. Proponuje najpierw wzmocnić mięśnie kręgosłupa i jak to nie pomoże to pomysl o FS, ale za większe pieniądze,
dzjal Napisano 24 Maja 2017 Autor Napisano 24 Maja 2017 Za taka kwotę to słabo będzie z FS Zdaję sobie z tego sprawę. to pomysl o FS, ale za większe pieniądze, Czyli za ile? A co jest wart ten Rockrider 560 S? Pomijam fakt, że jest na razie niedostępny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.