KoziKus Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Czołem, jesteśmy ekipą z Kettering która jeździ po takich miejscach jak Cannock chase, chick sands, Aston Hill itp w naszej okolicy. Jeżeli szukasz ludzi do wspólnej jazdy daj znać: 07920886041. Kozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck400 Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Czołem Kozik zarzuć temat kiedy się wybieracie to może się Tobo i IvanMTB dołączą, choć wiem, że Ivan akurat preferuje prawdziwe góry niż single, a tobo jak ja chyba raczej XC (wnioskuje po sprzęcie jakim śmiga). Chętnie w jakąś sobotę bym się wybrał lub niedziele rano akurat na Cannock lub Sherwood Pines, bo już dawno nie byłem.. W każdym razie jest forum. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Jak sie szykuje jakas ustawka na Cannock Chase to dawajcie znac. Jak termin spasuje to moze sie dolacze (niedziela raczej na pewno odpada). Jestem lokalesem, mieszkam przy polnocnej czesci lasu Milford/Brocton. Oficjane szlaki Psa i Malpe raczej unikam, moge poprowadzic po mniej oficjalnych singlach jak beda chetni. Z tym ze to raczej bimbanie xc po krzakach i korzeniach na jednobiegowcu i nic super szybkiego i ekstremalnego. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck400 Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Kuman a w sobote ok.12tej pasowłoby Ci. (nie te konkretną, tylko w ogole sobota ok.12tej), bo mi niedziela tez słabo - przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Siema Najlepiej rzucac jakimis konkretnymi datami. Generalnie to wole jezdzic z ranca, bo rodzina itp. ale jest szansa, ze bede mogl wyskoczyc w poludnie na 2-3godz. Pracuje co drugi weekend (sob i niedz) - co jeszcze bardziej komplikuje sprawe. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoziKus Napisano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Jedziemy że znajomym w ten piątek na Aston Hill po pracy prosto. Będziemy na miejscu około 16. Jeżeli ktoś chce dołączyć to smarnijcie smsa na 07920886841. Co do Cannock, mnie raczej bawi jazda w dół niż w górę, ale kumpel mnie pewnie namówi xD Dam znać jak będziemy się wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajax Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 @KoziKus, Widzę, że kolega z Kettering to już bardziej hardcorowo jeździ. Wybieracie się może niedługo na coś mniej wymagającego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 odświeżam kotleta.Wybiera sie ktoś w jakiś najbliższy weekend albo i następny pojeżdzic w cannock? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajax Napisano 4 Września 2017 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Jak wyżej. Chętnie bym się podczepił. Niestety nie mam auta i będe zadany na łaskę kierowcy. Nie jestem jakimś harcorem, ale chętnie nauczę się cegoś od lepszych od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi