Barteuxx Napisano 29 Kwietnia 2017 Napisano 29 Kwietnia 2017 Witam! Chciałbym kupić osłonę neoprenową pod łańcuch lecz nigdy tej części nie kupowałem i nie wiem jaki rozmiar wybrać. Obwód wraz z obwodem hamulcowym to 95 mm. Poniżej załączam tabelkę z wymiarami: X-Smalldługość 250mm obwód minimum 50mm obwód maksimum 80mm Smalldługość 250mm obwód minimum 60mm obwód maksimum 100mm Medium długość 250mm obwód minimum 85mm obwód maksimum 140mm Largedługość 250mm obwód minimum 110mm obwód maksimum 180mm Proszę o pomoc. Pozdrawiam
Tatanka Napisano 29 Kwietnia 2017 Napisano 29 Kwietnia 2017 Weź M.Przy S rzep będzie trzymał niewielką powierzchnią
Borsuczy Napisano 29 Kwietnia 2017 Napisano 29 Kwietnia 2017 A daje coś taka osłonka? Nie przetnie się od chlapania łańcucha? Można zrobić dosyć ładną osłonkę z dętki, jak tutaj: Ja zrobiłem wzorując się tym filmikiem, ale u mnie to estetyczniej wygląda.Serio może to ładnie wyglądać, tylko postarać się trzeba, dętka po umyciu benzyną ekstrakcyjną nabiera ładnego czarnego matu, w połączeniu z równo zapiętymi tyrytytkami daje ładny efekt. Umycie tego, to banał, wystarczy oblać jakimś odtłuszczaczem. A jak się zużyje... To tylko kawałek starej dętki i kilka tyrytytek, groszowa/darmowa sprawa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.