nsx Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej jazdy. Jako że mieszakm w tych okolicach dobrze znam trasy. Działam też jako przewodnik mam do zaoferowania wiele tras o róznym stopniu trudności. (choc wiele jeszcze mam miejsc i tras które bym chciał przetrzeć) Jest wiele do zobaczenia rezerwatówy i pomników przyrody,zabytków oraz niesamowite widoki. Szczeglnie jesień jest super. (ponieważ nie przepadam za jezdzeniem po drogach asfaltowych staram sie ich unikać) trasy wiec wiodą leśnymi drogami polnymi Zapraszam teraz w weekendy:) wszytskich zainteresowanych Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpunio18 Napisano 3 Października 2006 Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Siemano, a gdzie dokladniej mieszkasz? Ja tez czasami lubie sobie posmigac po Zwierzowie ze wzgledu na fajne trasy i krajobraz. Moznaby gdzies razem kiedys posmigac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.