gyrill Napisano 24 Kwietnia 2017 Napisano 24 Kwietnia 2017 Witam, mam problem, ponieważ od wibracji chyba poluzowała mi sie kontra w kasecie. Odkręciłem ja wbijając imbus w ząbki [wypusty] kontry bo nie mam klucza. Zorientowałem sie bo zacząłem słyszeć dźwięk luzu kasety ruszającej sie na bębenku. Czy dużo ryzykuje tak jeżdżąc? Zniszczę bębenek? Czego ewentualnie można użyć zamiast klucza do kaset żeby to zreperować? To jedyny dzien mojego wyjazdu z pogoda i taki numer od biedy zajadę z Trzcinska do Jeleniej Góry gdzieś do sklepu. Dokręcilem, nie odkręciłem
Miki74 Napisano 24 Kwietnia 2017 Napisano 24 Kwietnia 2017 Dzisiaj przewiduję w Rudawach robić pętelkę, więc mogę ze sobą zabrać klucz. Przewiduję być koło godz 17:30-18. Jak coś to na priv. pozdr.
gyrill Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Napisano 24 Kwietnia 2017 Dzieki! Ostatecznie zjechałem do Kamiennej Góry, znalazłem fajny serwis RadTel/Kamdzordzia i mi pomogli. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.