Skocz do zawartości

[Kaseta] Shimano Hyperglide 7 14-32 - ocena stanu + korba propozycje

BiriaBiria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

może być ciężko by współgrała z nowym łańcuchem, trochę wyślizgane już te zęby, z zadziorami.

korba dowolna w zakresie 5-8 (9 też pociągną, ale nie opłaca się chyba ładować korby 9rz do raczej starego klamota :)

Napisano

Dzięki za szybką odpowiedź! Ten rower to taki mój mały projekcik/wynalazek dla zabawy, satysfakcji i nauki bardziej. Mam osprzęt z mojego starego roweru a więc go wykorzystam. Korby nie ma bo i ramy już nie ma. Z tego wszystkiego to rama będzie najnowsza bo tegoroczna raleigh (czyli baza rozwojowa jest), obręcze nowe, piasty stare ale dobre deore, reszta sprzętu to zbieranina rożnych używek, generalnie raczej deore i alivio, ale w dobrym stanie. Także korba 9rz powiadasz...  :whistling:

Napisano

Hmm, no nic pozostaje czekać na przybycie ramy i wtedy zacznę kombinować. Skłaniam się w stronę dwurzędowej jednak, i tak z reguły jeżdżę na największym blacie i tylko z tyłu zmieniam. Powrócę do tematu jak rama będzie na miejscu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...