Czaju Napisano 4 Kwietnia 2017 Napisano 4 Kwietnia 2017 Polecicie jakiś sklep na śląsku lub w okolicach gdzie najlepiej kupić szosę?
gocu Napisano 5 Kwietnia 2017 Napisano 5 Kwietnia 2017 Śląsk nie jest na sprzedaż! - to tak a'propos tematu A bardziej serio - sprecyzuj okolice jakiego miasta.
gocu Napisano 5 Kwietnia 2017 Napisano 5 Kwietnia 2017 BikeAtelier w Dąbrowie, Bikershop w Katowicach, Twomark w Chorzowie (ten w Bielsku to od jakiegoś czasu inna firma), Alpebike w Tychach, przy Trzech Stawach w Katowicach jest (był?) duży sklep Cube (z tylu GoSportu) - to tak na szybko co mi się bez kombinowania przypomniało. Sklep w Rudzie Śląskiej juz znasz. Ale najpierw - wybierz rozmiar!
Czaju Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Napisano 5 Kwietnia 2017 Przy moich 171 cm myślę, że jakoś 50-52. W Rudzie byłem ale w sumie to niewiele się tam dowiedziałem.
errwin Napisano 5 Kwietnia 2017 Napisano 5 Kwietnia 2017 Dąbrowa Górnicza Dąbrowa Górnicza to nie Śląsk tylko Zagłębie Dąbrowskie. Ktoś miał pałę z geografii.
Quell Napisano 5 Kwietnia 2017 Napisano 5 Kwietnia 2017 Bikershop w Katowicach, Twomark w Chorzowie Mogę potwierdzić,niezły wybór i dosyć kompetentna ekipa.
Czaju Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Napisano 6 Kwietnia 2017 Dąbrowa Górnicza to nie Śląsk tylko Zagłębie Dąbrowskie. Ktoś miał pałę z geografii. A czy ja napisałem, że Dąbrowa to Śląsk. Napisałem, że szukam sklepu na terenie Śląska. Ktoś tu chyba nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
gocu Napisano 6 Kwietnia 2017 Napisano 6 Kwietnia 2017 Dąbrowa Górnicza to nie Śląsk tylko Zagłębie Dąbrowskie. Ktoś miał pałę z geografii. Pomyślałem najpierw tak samo, ale... kłania się czytanie ze zrozumieniem, Czaju ci niżej wyjaśnił. Ja na to wpadłem sam
errwin Napisano 6 Kwietnia 2017 Napisano 6 Kwietnia 2017 A czy ja napisałem, że Dąbrowa to Śląsk. Napisałem, że szukam sklepu na terenie Śląska sprecyzuj okolice jakiego miasta. Dąbrowa Górnicza Więc Ci napisałem, że Dąbrowa Górnicza nie jest terenem śląska. I kto tu nie czyta ze zrozumieniem ? Proponuję przeczytać po wielokroć i utrwalić. Tyle w temacie.
gocu Napisano 6 Kwietnia 2017 Napisano 6 Kwietnia 2017 Facet mieszka w Dąbrowie Górniczej i szuka sklepu na Śląsku i w okolicach. Gdzie tu masz twierdzenie że DG leży na Śląsku? Może po prostu zacytuj? Uważasz że ktoś z DG nie ma prawa jechać na Śląsk kupić tam rower? )) Ja rozumiem, sporo hanysów (mnie też) irytuje mylenie Zagłębia ze Śląskiem, ale w tym przypadku taka pomyłka NIE NASTĄPIŁA. Oskarżasz innych o czytanie bez zrozumienia czyli o coś czym sam grzeszysz. Samozaoranie podwójne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.