ZexuS Napisano 2 Kwietnia 2017 Napisano 2 Kwietnia 2017 Witam, tak jak w tytule, zastanawiam się nad założeniem całego nowego systemu przerzutek gdyż obecne powodują dużo problemów,(częste psucie się, problemy z przerzucaniem) nie znam się zbytnio na rowerach a nie chciałbym kupić syfu, jakie przerzutki zalecacie, 24 biegowe (obecnie mam 21) , nie szukam też przerzutek z najwyższej półki iż nie mam zamiaru wydać mnóstwo pieniędzy. Rower to Romet Rambler 29
Piter233 Napisano 2 Kwietnia 2017 Napisano 2 Kwietnia 2017 Regulowałeś je? Co oznacza częste psucie się?
nemo2009 Napisano 2 Kwietnia 2017 Napisano 2 Kwietnia 2017 jakie przerzutki zalecacie, 24 biegowe (obecnie mam 21) , nie szukam też przerzutek z najwyższej półki iż nie mam zamiaru wydać mnóstwo pieniędzy. Przerzutka przednia Shimano Alivio M413 przerzutka tylna Shimano Alivio M 410
Tatanka Napisano 2 Kwietnia 2017 Napisano 2 Kwietnia 2017 Koło masz na kasetę czy wolnobieg? Jeśli wolnobieg,to dochodzi jeszcze wymiana koła
ZexuS Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Napisano 2 Kwietnia 2017 Regulowałeś je? Co oznacza częste psucie się? ciągle a to się coś rozkręci, a to się przestaną się zmieniac przerzutki lub w przerzutce tylnej mi się wczoraj odczepił uchwyt od tego co trzyma kółka przerzutki górne i dolne.
Piter233 Napisano 2 Kwietnia 2017 Napisano 2 Kwietnia 2017 Wrzuć zdjęcia bo za bardzo nie wiadomo o co chodzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.