bobby75 Napisano 24 Marca 2017 Napisano 24 Marca 2017 Witam, przyszedł czas na nowe buty trochę późno się za to zabrałem i niestety w moim mieście nic nie mogę znaleźć dla siebie . Siedząc przed monitorem wybrałem dwa modele butów a mianowicie: 1. NORTHWAVE NIRVANA 2. Mavic Crossride SL Elite Niestety ani jednych ani drugich nie widziałem na żywo bez możliwości przymiarki. NW na rzepy i system Boa , Mavic rzepy plus klamra. Osobiście bardziej wolę kółko Boa jako zapięcie ale Mavic przemawia do mnie z wyglądu ? Czy mogę prosić forumowiczów o wasze doświadczenia z tym obuwiem opinie krótko co wybrać ?
marsman Napisano 25 Marca 2017 Napisano 25 Marca 2017 mierzyłem Nirvanę i niewygodnie się je zakłada / zdejmuje. lepsza klamra lub sama linka bez paska
Fenthin Napisano 25 Marca 2017 Napisano 25 Marca 2017 Przede wszystkim, dwa zupełnie inne światy. Nirvana to but z mocno wyścigowym rodowodem. Podeszwa jest sztywna i śliska. Crossride SL Elite to raczej wygodny uniwersalny but w którym spokojnie można nawet sporo się nachodzić.
bobby75 Napisano 25 Marca 2017 Autor Napisano 25 Marca 2017 Prosto jasno i na temat i oto chodziło dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.