Skocz do zawartości

[do 1000zł] [Rower do pracy]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie znamy twoich oczekiwań. Co to za dojazd do pracy, ile km, jakie drogi, jak lubisz siedzieć na rowerze etc. A sam w sobie ten romet za taką kasę całkiem OK jest. 

Napisano

Wygląda jakby cena wyjściowa tego roweru to około 2k złotego, patrząc po osprzęcie mogła taka być. Za 900 jak najbardziej warto, 23' ma długość horyzontalną 595 mm (chyba), dlatego możliwa będzie wymiana mostku na dłuższy (110-120 mm), a może nie.

Napisano

Co do ceny katalogowa z tego co przeglądałem 1500-2000 zł Właśnie takie promo za 900 zł więc myślę że chyba spoko :)

Moje oczekiwania no nie są jakieś wygórowane dojazd około 5km w jedna stronę drogi to tylko asfalt. Jak lubię siedzieć ? na 1 miejscu Komfort przede wszystkim. Rama ma 23 cale z tego co patrzyłem to będzie dla osób około 182-190cm czyli przy moim wzroście powinno być ok ?

Na coś istotnego powinienem jeszcze zwrócić uwagę przed zakupem :P?

ROMET MISTRAL URBAN
Napisano

Jak "komfort przede wszystkim" to może warto się zastanowić na bardziej typowym miejskim rowerem z wyprostowaną pozycją, coś takiego. Ale generalnie w tej kwocie ciężko będzie ze znałeżeniem czegoś sensownego, chyba że używka. Dlatego ten Romet jest dość ciekawą ofertą. W tym samym miejscu sprzedają ROMET MISTRAL CITY za 1050 chyba. Rama jest ta sama, reszta osprzętu też, tylko są przełożenia 3x9 i błotniki. Nie sądzę że koniecznie potrzebujesz do miasta 3x9, sama dziewiątka z tylu jak w Mistralu zupełnie wystarczy, ale błotniki jak najbardziej. Ew. bagażnik/koszyk i oczywiście porządne zapięcie jeżeli rower gdzieś będzie stal w czasie pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...