Uspany Napisano 17 Marca 2017 Napisano 17 Marca 2017 Szukam roweru do 10k jak w tytule, do lasu, lekkiego dh. chodzi mi żeby był lekki i dobry, np do skakania z małych ramp Dzięki za pomoc <3
Gość Napisano 17 Marca 2017 Napisano 17 Marca 2017 To może Enduro a nie DH? Nie wiem czy rower do DH może być ogólnie lekki. Nie wiem czy też zdajesz sobie sprawę jakie zastosowanie ma rower do DH.
Marcin9 Napisano 18 Marca 2017 Napisano 18 Marca 2017 Kolejny fan pseudodh... Wiesz w ogóle co to jest dh? Na pewno nie jest to jazda po mieście. Jazda po lesie to też nie to... Zastanów się jaki rower naprawdę potrzebujesz i wtedy wróć. Podaj PRAWDZIWY sposób używania rower. Wzrost, wagę i długość nogi.
Haitz Napisano 18 Marca 2017 Napisano 18 Marca 2017 jak chcesz jednocześnie do lasu i "skakania małych ramp" to lepiej się zastanów nad rowerem do dirtu. Enduro też jest na wyrost.
Uspany Napisano 19 Marca 2017 Autor Napisano 19 Marca 2017 ja pierniczę mam rower i jeżdżę po stoku na trasie do dh on ma jakieś 20kg, TAKI CZERWONY Z NAPISEM DRAGON... TO sie nie znam na rowerach i chciałem sie zapytac co mi polecacie, ale nie na start bo stać mnie na jednego ;d co sądzicie o YT tues al Kolejny fan pseudodh... Wiesz w ogóle co to jest dh? Na pewno nie jest to jazda po mieście. Jazda po lesie to też nie to... Zastanów się jaki rower naprawdę potrzebujesz i wtedy wróć. Podaj PRAWDZIWY sposób używania rower. Wzrost, wagę i długość nogi. -kolejny pseudo znawca
grucha34 Napisano 19 Marca 2017 Napisano 19 Marca 2017 Kolego, najpierw zadaj pytanie tak, aby inni widzieli o co chodzi, podaj jakieś dane, sprecyzuj wymagania, podlinkuj kilka swoich typów, a dopiero potem zastanow się czy kogoś od pseudo znawców wyzywać. Z takim podejściem to raczej nikt Ci nie pomoże. Zastanów się co można Ci poradzić jak twoje widełki cenowe to 8000 zł. Przecież to przepaść...
Gość Napisano 19 Marca 2017 Napisano 19 Marca 2017 Swoją drogą dopiero teraz zauważyłem co jest w temacie: A co ma rower do DH do roweru do Street'u?
peter.a Napisano 22 Marca 2017 Napisano 22 Marca 2017 https://www.forumrowerowe.org/topic/214479-2000-3000-nietypowy-rower-do-miasta-i-na-trase/?p=1957948 Tu sobie popatrz. Domyślam się, że niezbyt dokładnie określiłeś to czego szukasz, a będzie to coś podobnego do tego co opisałem. Jeśli masz tak duży budżet to uważam, że Enduro na małej ramie z pełnym zawieszeniem da Ci duuuużo frajdy niezależnie od tego gdzie będziesz jeździł. Sprawdź sobie też tego Horneta o którym było pisane w temacie. PozdrawiamPiotr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.