Flisak Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 Witam! Wie ktos gdzie moge znalezc w Lublinie sklep gdzie moglbym sobie poprzebierac w kaskach? Stanac przy polce i poprzymierzac? Dobrze by bylo aby w tym sklepie byly tez koszulki.
g3rman Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 też podpisuje sie pod to pytanie. Ja przed masą w piątek zajadde sobie do rojaxu i inter ski na zana tam podobno sporo kasków jest
Dexter_6669 Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 tak rojax jest ze 35 i w interski ze 20 poleczam szczególnie rojax
Qavtan Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 Mówicie te dwa sklepy na Zana...mnie ani Rojax ani Interski nie przekonują, myślałem o tym przy Zana/Kraśnickie, tam już dużo kupiłem sprzętu. No i w sumie kask, ale szosowy, nie musi być duży wybór, ważne żeby działał. Raz widziałem na Elizówce za 27pln, w dobrym stanie, ale był za duży.
g3rman Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 27.09.2006, he tamten temat był juz troche dawno zakładany:P ja kupiłem kas w Interski i jestem zadowolony z kasku, a na Elizówce ja bym akurat nie kupował ale kto co woli no i za 27 to raczej "kask" można kupić a nie Kask
Lukas_Mako Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 nie no na zana jest spory wybór przejedź sie to zobaczysz sam:) no i na koszulki sobie przy okazji zerkniesz:)
Qavtan Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 Byłem i faktycznie w Rojaxie duży wybór, mają przecenione jakieś kaski, ale ja mam Lazera z upustem z Zana11, a koszulki w Rojaxie też tanie, ale na Zana11 mówią, że accenty się prują, to mam Nalini
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.