marcin_ostrów Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 Nie znasz dnia ani godziny...jak najbardziej popieram komentarz pod linkiem , wypadek Pomyśleć że to całkiem blisko....
matti448 Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 Przez takich kierowców normalnie strach wyjeżdżać na ulicę. I co z tego, że jedziesz przepisowo, jak ktoś cię przejedzie lub tylko potrąci i ucieknie. on pójdzie na 12 lat, ale ty już nigdy nie wstaniesz.
piotrkv Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 Popieram ja się też coraz bardziej boje , jakiś wariatów , co maja Cie daleko w nosie i na centymetry mijają . Zapewne temu sie nie chciało włączyć kierunkowskazu i ominąć rowerzystkę .
jurasek Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 i dlatego jeżdże z lusterkiem raz na pewno mi uratowało życie a kilka razy ochroniło przed kalectwem kontrolujcie swoje plecy
piotrkv Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 Tak lusterko to idealny pomysł , nawet kiedyś myślałem o nim no ale z powodu no (głupio powiedzieć) wyglądu nie kupiłem może kiedyś . No ale jak słyszę jakiegoś wariata , to od razu jak najdalej zjeżdżam w bok żeby mi czasem nie przygrzał lusterkiem ;/
QWEY564 Napisano 29 Września 2006 Napisano 29 Września 2006 [*] Dlatego ja potępiam jazdę na rowerze z odtwarzaczem mp3 "na uszach"... Powinniśmy mieć ciągły kontakt ze światem... ech... w Polsce jest za mało ścieżek rowerowych i są za małe pobocza przy trasach przelotowych...
piotrkv Napisano 29 Września 2006 Napisano 29 Września 2006 Tak jest , ja juz nie jeżdżę z mp3, a jeśli jeżdżę to strasznie rzadko . No po prostu trzeba mieć sie na baczności !!
mlody600v Napisano 29 Września 2006 Napisano 29 Września 2006 No!! przyznam mi się zdarza jeździć z mp na uszach ,ale z 1 słuchawką w prawym uchu , żebym z lewj słyszłą nadjeżdżające auta. Po Pozniu tak strasznie się nie jeździ, ale miałem parę scyscji z pajacami co kirunków nie włączają...ale bali się wysiąść hehe "bo ja wylewny jestem..." pozdro !!!! Uważać na siebie i odblaski stosować - wujek dobra rada
ralf Napisano 29 Września 2006 Napisano 29 Września 2006 ja smigam bez lusterka, ale do tyłu obracam sie dość często, a jak słysze ze cos sie zbliża z tyłu to przeważnie sie zsuwam na bok, no chyba ze nic z przeciwka nie jedzie, a najbardziej to mnie nerwuje, jak jedzie auto z przeciwka i ktos mnie wyprzedza i wciska sie na centymetry :angry:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.