Skocz do zawartości

[Shockblaze] MTB do 2500zł

HIHI18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Chcę kupić rower na ten sezon, upatrzyłem sobie ShockBlaze R6, za bardzo na osprzęcie do rowerów się nie znam. i mam pytanko czy do 2500zł znajdę coś lepszego co oferuje ShockBlaze w modelu R6?? Myślałem o kołach 29 lub 27,5 cali i ramę chyba 20 lub 21 cali... 

Moja waga to 100kg, a wzrost 191cm. 

Może ktoś może mi podsunąć jakąś propozycję??

Mój pierwszy temat na tym forum ale mam nadzieję, że załapię babcyla i będę aktywny :)

Pozdrawiam

Właśnie znalazłem używkę Shockblaze R7 kupioną w sierpniu 2015 roku, za 1800zł, w stanie jak pisze idealnym. 

W opisie jest "440mm" przypuszczam, że jest to rozmiar ramy?? Czy na mój wzrost nie będzie za mała, za duża??

Napisano

Karbon B50 ma widelec ze zwykłą sprężyną, Mustang już o klasę wyżej ma sprężynę powietrzną. Reszta osprzętu poza przerzutką tylną jest praktycznie taka sama.

Napisano

Teraz wszedłem na stronę Rometa i masz rację :) Byłem w sklepie i oglądałem Mustanga na kołach 27,5 i on nie miał w manetce... 

Mają mi sprowadzić mustanga na kołach 29 ale mają jakieś problemy... jak mi do połowy następnego tygodnia nie ściągną to kupie przez neta... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...