aminodb Napisano 19 Lutego 2017 Napisano 19 Lutego 2017 Cześć Poszukuję roweru trekingowego na wypady max 40km za jednym podejściem drogi rozmaite, sporo polnych szutrowych czy też leśnych. Rower najlepiej kompletny czyli błotniki bagażnik etc. Poszukiwać roweru ma około 170cm wzrostu i 100kg. Jedną z propozycji jest kross Trans Syberin z racji na to iż tylna przerzutka jest w piaście. Jednak nie wiem czy dobra opcja iść w taki model przerzutki, główny argument za tym to mniej do popsucia się czy też czyszczenia po drodze w piachu. Jak macie jakieś inne propozycje rowerków lub opinię na temat przerzutek w piaście będę wdzięczny za info.
Orson1 Napisano 19 Lutego 2017 Napisano 19 Lutego 2017 Przerzutka w piaście to solidna rzecz. Jednak jak się zepsuje to katastrofa na szybko w terenie nie naprawisz jedynie serwis. Może wybierz coś z Unibike Crossfire spoko rowery. Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka
C0RLE0NE Napisano 19 Lutego 2017 Napisano 19 Lutego 2017 Przez 2 lata miałem Rometa Waganta 3.0 i polecam: http://m.ceneo.pl/40653272;pla?se=GbURRsztAQBmXRd4JMUxEKU3m_HZ5_bB&gclid=CN7GyL79nNICFcQV0wodTzgHXw
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.