Davis Napisano 9 Stycznia 2017 Napisano 9 Stycznia 2017 Witam mam problem z tylna manetka Dzwignia do zmiany przerzutek na mniejsze (ta wajcha) nie stawia zadnego oporu ani nie zmienia przerzutki przycisk do zmieniania na wieksze dziala bez zarzutu czy da sie to jakos naprawic czy manetka nie nadaje sie juz do uzycia?
Ychu Napisano 9 Stycznia 2017 Napisano 9 Stycznia 2017 Rozebrać i zobaczyć , bo tak to Ci nikt nie jest w stanie nic powiedzieć.
michalANANAS Napisano 9 Stycznia 2017 Napisano 9 Stycznia 2017 Nie klikales przypadkiem na spuszczonej lince. Wygląda jak by zaginęła się linka w środku. Manetki sram rozbieraja sie rozkrec i prysznic WD któraś zagadka nie działa. tapniete z telefonu
Davis Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Napisano 9 Stycznia 2017 Linka byla caly czas napieta Ma ktos jakis schemat jak zlozyc na nowo Odkrecic manetke od kierownicy?
michalANANAS Napisano 9 Stycznia 2017 Napisano 9 Stycznia 2017 Zdjąć z kierownicy i odkręcić widoczne na Dolnym zdjęciu wkręty manetka rozpadnie się na dwie części. Ze linke wyciągnąć to pewnie tłumaczyć nie trzeba http://www.chainreactioncycles.com/mobile/pl/en/sram-x4-8-speed-trigger-shifter-set/rp-prod31625 tapniete z telefonu
GTZaskar1991 Napisano 10 Stycznia 2017 Napisano 10 Stycznia 2017 Mnie się kiedyś podobnie zawiesiła manetka podobnej klasy. Miałem to szczęście, że po kilkunastu próbach zmiany biegów samo się naprawiło, ale to był chyba przypadek, działa do dziś.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.