fundil Napisano 20 Grudnia 2016 Napisano 20 Grudnia 2016 Witam.Nie do końca wiem gdzie poprosić o pomoc. Jak bo co to proszę moda o przeniesienie do stosownego działu. Fundil potrzebuje pomocy.Potrzebuje logo naklejkę (kalkomanie) na korbę Sram X0 Truvativ. Moje się wytarły a na nowy rok chciałem dać jej nowe życie Przeszukałem nety i nic w PL nie znalazłem, a jedynie co mi wpadło to z zagranicznej aukcji i to w dodatku nie to co szukam. Może ktoś z Was mam możliwość co załatwić lub wyprodukować lub widział gdzieś.Takie go czegoś szukam
lynx79 Napisano 20 Grudnia 2016 Napisano 20 Grudnia 2016 Wpisz w googlach "naklejki na ramę roweru". Wybierz opcję własny projekt i pewnie będziesz miał naklejki po Świętach.
lynx79 Napisano 20 Grudnia 2016 Napisano 20 Grudnia 2016 Ja robiłem tu http://online.booklet.pl/naklejki-na-rower Jest u nich też opcja naklejek. Efekt może widoczny jest na zdjęciach mojego Soila na ramie. Co prawda na zdjęciu kiepsko je widać, ale ładnie się prezentują zwłaszcza na błyszczącym lakierze.
fundil Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Napisano 20 Grudnia 2016 Dzwoniłem do nich. Mają nie równo pod sufitem, z ceną przesadzili. Za projekt i naklejki chcą więcej niż za oryginały sprowadzone z USA.Ale dzięki za namiar. Dzięki nim znalazłem inną firmę. Jutro mają mi dać odpowiedź. Efekt może widoczny jest na zdjęciach mojego Soila na ramie. To ta z imieniem i nazwiskiem???
fundil Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Napisano 20 Grudnia 2016 Takie naklejki to nie problem, mają gotowy szablon.
lynx79 Napisano 20 Grudnia 2016 Napisano 20 Grudnia 2016 Zgadza się, ale technologia ta sama. Ja płaciłem 30 zł z przesyłka w cenie. Indywidualny projekt będzie droższy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.