blackfairy Napisano 13 Grudnia 2016 Napisano 13 Grudnia 2016 Cześć!Po kilku latach przerwy od jazdy górskiej postanowiłam wrócić do pedałowania Chcę zacząć od roweru crossowego, żeby przypomnieć sobie 'jak to się robi' (40% asfalt, 60% teren leśny).Wzrost 163cm, wewnętrzna długość nogi 80cm, waga 47kgRama najlepiej męska, nie przepadam za wyprostowaną pozycją jazdy ani różową stylistyką jednośladów damskich.Nie zależy mi na ładnym logo na ramie, a na sensownym osprzęcie.Czy ktoś z Was mógłby mi polecić coś godnego uwagi? Kwota do 2000zł, choć jestem skora do nieznacznego powiększenia budżetu jeśli będzie taka potrzeba Polecono mi najnowszego Krossa Evado 4.0, ale czuję w moczu, że nie jest to dobry wybór...
Rulez Napisano 13 Grudnia 2016 Napisano 13 Grudnia 2016 Dla kobiety : http://www.artex-rowery.pl/rower-crossowy-northtec-madeira-db-2016-p-937.html
Quell Napisano 13 Grudnia 2016 Napisano 13 Grudnia 2016 Ten northiec jest ciekawszym wyborem,minusem w obu przypadkach jest waga,ale to w tym przypadku ciężko przeskoczyć.
blackfairy Napisano 13 Grudnia 2016 Autor Napisano 13 Grudnia 2016 Ten Northtec odpada, bo ma typowo damską ramę
Rulez Napisano 13 Grudnia 2016 Napisano 13 Grudnia 2016 Jest też w wersji męskiej, a po telefonie do sklepu cenę wersji męskiej na pewno można obniżyć do poziomu damskiego ... no i trzeba było temat zatytułować - męski cross dla kobiety ...
Pablo59 Napisano 14 Grudnia 2016 Napisano 14 Grudnia 2016 popatrz na eries eveo 17" z 2016 roku - rama niezbyt "wyciągnięta", nienajgorszy osprzęt "na przypomnienie i rozgrzewkę" za takie pieniądze ... Niestety mam problem z wklejeniem linku, ale na allledrogo znajdziesz ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.