Skocz do zawartości

[Suport] dobór do korb Deore XT FC- 752 octalink

gnomon69

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Obecnie mam 113 współpracował on dobrze w starej ramię. Obecnie mam Kross fr1 i nie mogę na mim ustawić pełnego zakresu przerzutki. Jak ja ustawie pod 3 zębatki największą 42 najmiejsza 22 to nie chce schodzić na 22. Natomiast jak mocowanie obniże to nie wchodzi na 42. Chciałem założyć większy suport by schodził niżej a myślę że na 42 się naciągnie. Jak myślisz?

Napisano

niecałe 35 mm
podałeś średnicę..... zmierz szerokość nie suportu który masz a mufy w ramie (do której wkręcasz)

Czasem jest tak że nie da się zredukować bo przerzutka opiera się o ramę.... wtedy niezłym rozwiązaniem jest 118 suport.... ale może być tak że przerzutka ma luzy na sworzniach i reakcja nie jest właściwa. 

Napisano

Przerzutka ma swoje lata stare xt. Jak wrócę do domu to zmierze. Albo zrobię tak że wyrzuce 42 a wrzucę 36 jako drugi blat. Obniże mocowanie w ramię przerzutki i zobaczę jak to będzie hulac. Wcześniej jeździłem na 22-32 dwóch blatach i było dobrze. Jaja zaczęły się z kombinacjach 3 blatu. 44 zęby nie zdały egzaminu. 42 przerzutka zaczęła ogarniać całość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...