Razill Napisano 7 Grudnia 2016 Napisano 7 Grudnia 2016 Witam Dziś przez przypadek przywaliłem kluczem w widelec i powstała taka wgniotka niespełna 1mm głębokości. Teraz się obawiam czy można jeździć na nim z drugiej strony nie chcę popadać w paranoje poradźcie proszę
gtb Napisano 7 Grudnia 2016 Napisano 7 Grudnia 2016 Na moje oko to tylko uszkodzenie (niewielkie) lakieru i śmiało można jeździć.
Razill Napisano 7 Grudnia 2016 Autor Napisano 7 Grudnia 2016 uff to mnie uspokoiliście bo już się bałem że rozwaliłem wideł
Mod Team michuuu Napisano 7 Grudnia 2016 Mod Team Napisano 7 Grudnia 2016 to mnie uspokoiliście jak u psychoterapeuty - pocieszy, przytuli i skasuje 250,-
Razill Napisano 7 Grudnia 2016 Autor Napisano 7 Grudnia 2016 No coś w tym jest piwko bym postawił jakbyście byli z Katowic.
Razill Napisano 7 Grudnia 2016 Autor Napisano 7 Grudnia 2016 To był raczej młotek 1kg klucz odskoczył ale to nie on walnął , uprzedzając pytania nie waliłem młotkiem w rower tylko robiłem cuś obok i biorąc zamach walnąłem tylną częścią w wideł ale nie jakoś strasznie mocno
tobo Napisano 7 Grudnia 2016 Napisano 7 Grudnia 2016 To na pewno spowodowało spustoszenie w strukturze karbonu.... Widelec to dosyć masywna konstrukcja, dużo mocniejsza niż rama.
Razill Napisano 7 Grudnia 2016 Autor Napisano 7 Grudnia 2016 Czyli twoim zdaniem również nie mam się czym martwić? Też mi się wydaję że to nie powinno mieć większego wpływu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.