pepeq77 Napisano 6 Grudnia 2016 Napisano 6 Grudnia 2016 Witam. Mam do wydania 1500zł. Rower musi być na kołach 29', rama M. W sklepie stacjonarnym mam możliwość zakupu: 1) Kross lewel B1 - 1550zł 2) Kross hexagon B5 - 1400zł Który z nich będzie lepszy? Mieszkam na wsi więc jazda i w terenie i po asfalcie. Pozdrawiam
pepeq77 Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Napisano 6 Grudnia 2016 Dzięki za odpowiedź. Może i wyższa ale w czym lepsza? Porównując oba http://www.kross.pl/pl/2017/mtb/hexagon-b5 http://www.kross.pl/pl/2017/mtb-xc/level-b1 to dla mnie tylko widelec w levelu jest lepszy. Ale blokada do niczego mi nie jest potrzebna przy mojej jeździe. Raczej najważniejszy jest stosunek jakość/cena.
alagor96 Napisano 6 Grudnia 2016 Napisano 6 Grudnia 2016 Jedno i drugie większej wartości nie przedstawia. Level ma charakterystykę bardziej sportową, natomiast hexagon rekreacyjną.
pepeq77 Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Napisano 6 Grudnia 2016 Jedno i drugie większej wartości nie przedstawia. Level ma charakterystykę bardziej sportową, natomiast hexagon rekreacyjną. Tego nie rozumiem. Żaden z tych rowerów "nie przedstawia" 1500zł? To nie będzie mój członek rodziny. Nie będę na niego chuchał i dmuchał - będzie stał pod płotem . Też żałuję że mam tylko 1500zł.
alagor96 Napisano 6 Grudnia 2016 Napisano 6 Grudnia 2016 Chyba mnie nie rozumiesz, sprzęt nie musi być drogi, żeby był wartościowy. Ale niestety rowery takie jak wyżej nadają się głównie do stania pod płotem i jeżdżenia po bułki.
pepeq77 Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Napisano 6 Grudnia 2016 Chyba mnie nie rozumiesz, sprzęt nie musi być drogi, żeby był wartościowy. Ale niestety rowery takie jak wyżej nadają się głównie do stania pod płotem i jeżdżenia po bułki. Ok. To może jakaś propozycja czegoś wartościowego za 1500zł co nie nadaje się na stanie pod płotem tylko jazdę 15 km polno/leśnymi drogami na ryby. Może być ze sklepu internetowego.
alagor96 Napisano 6 Grudnia 2016 Napisano 6 Grudnia 2016 Nie no, przerysowałem mówiąc, że nadaje się do stania pod płotem, do takiego wykorzystania będzie ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.