Skocz do zawartości

[1500 zł] mtb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam do wydania 1500zł. Rower musi być na kołach 29', rama M. W sklepie stacjonarnym mam możliwość zakupu:

1) Kross lewel B1 - 1550zł

2) Kross hexagon B5 - 1400zł

Który z nich będzie lepszy? Mieszkam na wsi więc jazda i w terenie i po asfalcie.

Pozdrawiam

Napisano

Jedno i drugie większej wartości nie przedstawia. Level ma charakterystykę bardziej sportową, natomiast hexagon rekreacyjną.

Tego nie rozumiem. Żaden z tych rowerów "nie przedstawia" 1500zł? To nie będzie mój członek rodziny. Nie będę na niego chuchał i dmuchał - będzie stał pod płotem :laugh: . Też żałuję że mam tylko 1500zł.

Napisano

Chyba mnie nie rozumiesz, sprzęt nie musi być drogi, żeby był wartościowy. Ale niestety rowery takie jak wyżej nadają się głównie do stania pod płotem i jeżdżenia po bułki. 

Napisano

Chyba mnie nie rozumiesz, sprzęt nie musi być drogi, żeby był wartościowy. Ale niestety rowery takie jak wyżej nadają się głównie do stania pod płotem i jeżdżenia po bułki.

Ok.

To może jakaś propozycja czegoś wartościowego za 1500zł co nie nadaje się na stanie pod płotem tylko jazdę 15 km polno/leśnymi drogami na ryby. Może być ze sklepu internetowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...